bu siteye lanet olsun . bonus aldım 13 kat cevirdim . 100 tl talep verecem neymiş efendım ssitemsel sorundan ötürü 150 cekılıyomus sorun düzelmesını bekleyıp 100 olarak cekermısım egerk beklemek istemiyorsam 150 yapıp bakıyemı 150 talep verecekmsıım 100 olarak bana atacaklarmıs kusura bakmayın ama aşağlık bir
site yapar bunu 100 lirayı 150 yaparken yemın olsun sıfırladım bu benım suçummu ?? o an çekebilmek varken

gitti 100 lira .
site az çakal değil ksuura bakılmasın ama az şerefsiz değil.
diyelm 100 kişi çekım beklıyor . sorun var panelımızde deyip 150 yapın cekın dediler. millet 150 yapacam derken 0 ladı benim gibi atayım görselleri bakın istersenız. yani diyelimki 10 kişi sıfırlasa ,
site 90 kişiye ödeme yapmıs olcak ve kalan 10 kişi sıfırladıgı için 1,000 tl ceplerınde kalacak . yemin olsun bu siteler harbi dolandırıcı harbi kurnaz. benım emeklerim boşa gitti. ulan madem panellerde sorun var kımseye ödeme yapma düzelince yapacaz de ne diye 150 yaptırıyosun adi herifler.
uyanıklıga bakın 150 yapacakmsıım 100 gönderecekelrmıs panel bozuk oldugu için 100 yazılmıyor 150 yazılıyor. ulan gerizekalılar betco altyapsıında DÜZELTME ÜST diye bişey var bakiyeme 50 ekle ben 150 cekım talebi vereyim 100 ü gönder aynı hesap
hilmialex az çok siteleri ifşamda biliyosun benı bonus alalım siteden sorun yok ama asla yatıırm yapma derim. bunlar paraya fazla önem veren sitelerden görursunuz şikatyetleri çok olacak .