Doğru tahminde bulunduk bonus yüklenecek diye bekliyoruz saatlerdir ama o da ne canlı desteğe bir giriyoruz saygısız alaycı konuşan bir destek elemanı ismi Kaan,
Twitter kampanyasidir bu diyor bonus hakkınız yok diyor hiçbir açıklama yapmıyor dalga geçiyor bildiğiniz benimle forumda bu tavrinizdan bahsedeceğim orda da dalga geçersiniz artık diyorum tabiki Hilmi bey değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz diyor, yahu ben anlamıyorum her gün forumda yarışma konusu açmıyor musunuz bu şekilde ve doğru tahminde bulunanlara yüklenmiyor miydi bu bonus? Şimdi gelmiş canlı destek elemanı son derece profesyonel söylemlerden uzak bir şekilde bonus hakkınız yok diyor ve hiçbir açıklama yapmıyor ben daha saygılı ve düzeyli konuştum böyle birşey olamaz görüşme geçmişi sizde vardır, biz sitenizi hep övdük güzel
site sürekli etkinlik yapıyor falan diye ama şurada sponsor oldugunuz forumda 2 kişi sadece doğru tahminde bulunup bonus almaya hak kazanıyor verilmediği gibi canlı destek elemanı Kaan bey haksız yere bonus dileniyorum muamelesi yapıyor bana bonus hakkınız yok bundan sonraki etkinliklere katılın vs diye gerçekten çok sinir bozucuydu ben ona rağmen sakin kaldım burada hakkımı aramak için yazdım ve eğer bu yanlışlık düzeltilmeyecekse forumda bu haksızlığı herkes görecek ve
site hakkındaki görüşlerini bir hayli etkileyecektir daha fazla yazmak istemiyorum sizden hakkımız olan verilmeyen bonus için ve de müşteriyle son derece saygısız ilgisiz konuşan destek elemanı Kaan bey için bir açıklama bekliyorum